2 Ekim 2013 Çarşamba

Sarellam büyüdü, o artık 1/2 yaşında! :)

Dün sadece yağmurlu bir yorgan altı günü değil, aynı zamanda Sarellamın 6. ay günüydü :)

 1/2 yaşını doldurduğu için babanesinde ona minik bir kutlama yaptık ve Sarellam ilk pastasının mumlarını üfledi(bende yardım etmiş olabilirim biraz:)) biz de gıyabında pastasını afiyetle yedik :)

Bu şekilde masanın kenarında bırakmadık tabii ki, hala arkadan çaktırmadan tutuyor :)

O artık oturabilen, daha bilinçli(hatta belki biraz fazla:)) ve ilk ek gıdasını almış tosuncuk çok tatlı bir Sarella.. :)
Halasının Topitopu :)

Ona kışın giyer diye hamileyken aldığımız kıyafetler şimdi üstüne tam oluyor, içinde kaybolduğu uyuma yastığından artık bacakları sarkıyor..Değişmeyen tek şey belki de o tatlı gülümsemesi..
Anneyle poz olmazsa olmaz 

5. aydan bu yana baktığımda Sarellam bu ay artık oturabiliyor, çok kolay dönebiliyor, söylediğimiz ve yaptığımız her şeyi ama her şeyi taklit ediyor, kızdıysa süper trip atıyor :), yardımla ayakta durmaya ve adım atmaya bayılıyor, artık her isteyenin kucağına atlamıyor, dedeler-anane-babane-halasını çok iyi tanıyor ve ailesi olduğunun farkında, oyuncaklarıyla iki elini kullanarak oynuyor, onları yere atmayı çok seviyor ve bana daha da yapısık yasıyor..

Bunlarda Sarellamın hediyeleri..:
Sweatshirt : Zara Kids
Conversemsi botlar : Fulya Kids

Birlikte ilk sonbaharımız başlıyor..Birlikte yepyeni şeyler keşfedeceğimiz, yine çok gülüp çok şaşıracağımız bir ay bizi bekliyor Sarellam..:)

Seni çokkkk seviyorummmm..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyorumm