14 Ekim 2013 Pazartesi

Sarellamın adak kurbanını kestik-Herkese mutlu bayramlar

Ailece Kurban bayramını uzun zamandır bekliyorduk aslında..Annem ben doğuma girerken, tıpkı ananem ve babaneminde bana yaptığı gibi, herşey yolunda giderse kesmek üzere bir kurban adamış..

Adak kurbanı nerede kestireceğimizi bilemediğimizden de, Kurban Bayramından önce kestirebilirizz diyerek bugünü beklemiştik..

Normal şartlarda o tatlı mı tatlı koyuncuğun benim kararımla öldüğünü bilmek bile günlerce gözüme uyku girmeden ağlamama neden olabilir..Ama bu sefer o koyuncuğun İşitme engelli minicik çocukların yemeği olacağını bilmek, ne kadar üzülsemde içimde bir ferahlama hissi yarattı..

Koyunumuzu Anadolu yakasında Göztepe İstasyonun hemen arkasında bulunan Dosteller İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'nda kestik..Bu okulda Türkiye'nin her yanından gelen işitme engelli ve çoğu maddi şartları yeterli olmayan çocuklarımız okuyor, okulun pansiyonunda kalıyorlar..İlgi ve desteğimiz onlar için çokk ama çokk değerli..
Dosteller İşitme Engelliler Okulu

Eğer henüz kurbanınızı nereye bağışlayacağınıza karar veremediyseniz ve İstanbul Anadolu yakasında oturuyorsanız, bu minik kardeşlerimizi sevindirmeyi de bir düşünün derim..

Okulun bahçesinde bulunan kesim alanında hem kurbanı alabilir hem kesimini yaptırabilir hemde hemen okula bağışlayabilirsiniz..
                                                   Sarellamda annesinin süt kuzusu.. :)

Sarellamla herkese çokk mutlu, huzurlu,sağlıklı keyiften dört köşe bir bayram diliyoruz:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyorumm