11 Kasım 2013 Pazartesi

Pişik problemine en iyi çözümler

Sarellamın cildi çok hassas bir de üstüne alerjili olunca kullandığı ürünlere çok dikkat etmemiz gerekiyor..

Bugüne kadar Mustela, Desitin, Sudocrem markalarını denedim ama herhangi bir sebebe bağlı olmaksızın sadece İstanbul'un kirli havasından bile pişik olan(bunu İstanbul dışına çıktığımızda poposu hiç pişik olmayınca doktoruna sorduk, meğer hava kirliliğine karşı da alerjisi varmış) Sarellamın pişiğine hiçbiri fayda etmedi..

Son çare Hametan kremi denedim o da maalesef beklediğim sonucu vermedi..

Sadece iki şey iyi geldi..Biri ananelerimizin döneminden kalan ve gayet sağlıklı bir yöntem olan poposuna saf zeytinyağı sürmek..Gerçekten işe yarıyor..Evdeyken arada sırada yapılabilir..

Diğeri de Bioderma'nın pişik kremi..Biodermanın iki çeşit pişik kremi var, biri pişik yoksa olmasın diye koruyucu diğeri de bizim kullandığımız hali hazırda pişik varsa onarıcı..

Şu ana kadar kullandığımız kremler içinde açık ara en iyi krem Bioderma'nın ki..Bu vesileyle Bioderma'nın diğer ürünlerini de kullanmaya başladık ürünleri gerçekten tam hassas ciltlere uygun..

Bizim gibi pişik probleminiz varsa ya da yeni anne olacaksanız pişik kremlerine servet yatırmış biri olarak Bioderma'yı çok tavsiye ediyorum memnun kalırsınız..

2 yorum:

Yorumlarınızı bekliyorumm