10 Eylül 2013 Salı

Sare ve Oyuncakları-En güzel oyuncak en çok oyalayandır :)

Bebekler ve oyuncakları ile ilgili bildiğim bir şey varsa; o da bir bebeğin hangi zamanda hangi oyuncağı seveceğinin belli olmaması, sürekli denemek gerektiği..


Oyuncak delisi bir anne olarak, Sare gelmeden önce ev zaten kendi çocukluklarımızdan atamadığımız favori oyuncaklarımız, ara ara kendimize aldığımız oyuncaklarımızla (evet kendime de alıyorum bazen :) oldukça doluydu..Sare gelirken ona en çok getirilen hediye de oyuncak oldu..Bir kısım da biz yeni aldık derken odası oyuncak doldu..
En sevdiği oyuncaklarından Eylül ablasının hediyesi Tarçın..

5,5 aydır Sare'nin oyuncaklarıyla ilişkisi ise şöyle..Bir gün eline verdiğim bir oyuncak hiç ilgisini çekmiyor ama aynı oyuncağa 15 gün sonra bayılabiliyor..Sürekli denemek, ister mi diye bakmak gerekiyor..Aynı şekilde çok sevdiği şeylerden bir süre sonra nefret de edebiliyor..

Ama yine de en sevdiği şey ıslak mendil kutusu, onun hışır hışır sesiyle aşk yaşıyor..:) Aslında hışırdayan, parlak renkli ve dişleyebildiği herşey ilgi alanına giriyor..
Bu konuşan köpek hayat kurtarıyor..

Oyuncağın benim için önemiyse, 2 dk birşey okumak, koşa koşa wc'ye gidip gelmek ya da dolaptan elma almak için zaman yaratmak şeklinde..Yani çok çokk önemli :)

Fiyatı 1 TL ama etkisi paha biçilemez!

Şimdilik bitmeyen tek aşkı fil Tarçın..Bakalım oyuncaklarıyla macerası nasıl devam edecek minik fındığımın :)



1 yorum:

Yorumlarınızı bekliyorumm