3 Ocak 2014 Cuma

Sarellamın yeni yıl karşılaması


Son iki gündür bu yazıyı yazmak, ileride Sare'min ilk yılbaşında neler yapmıştık hatırlamak istiyorum..Gel görün ki, gece 22:30'da yorgunluktan uyutup, kendi öyle uyuyor zibidinin biri..

9.aya girerken bu değişiklik diş yüzünden mi yoksa durup dururken huyu mu değişti emin değilim şu an, gelişmeleri bekleyip göreceğiz..

Yeni yıla çok şükür ki hastalığı büyük ölçüde atlatıp girerken, Sarem en sevdiği ablalarından Eylül ablasına konuk oldu..:)
Eylül kuzusu hediyesini açıyor


Bizi özenli sofralarıyla karşılayan sevgili arkadaşlarımızla planımız, gece bebeklerimizi her zamanki gibi 9 hadi yılbaşının hatrına 10 gibi uyutup, gecenin kalanında tabuu olsun, wii olsun, yılbaşı ikramiyesi olsun, türlü türlü aktiviteye dalıp, yeni yılı kutlamanın hakkını vermekti..


Özge'ciğimin ellerinden yılbaşı soframız :)

Bu güzel plana Eylül'cük aklı başında bir abla olarak gayet sadık kalarak uyudu..

Hediyelerimizi açalım faslında Sarellam Özge teyzesinin ona aldığı cici beresiyle :)

Peki ya Sarellam? O, önce güzel güzel uyudu, tam arkadaşlarımızın yatağına yatırmak üzereyken kokuyu yadırgayıp sıçrayarak uyandı ve bir daha onu bilmediği bir yatağa koyarız korkusuyla hiççç uyumayarak, 2014 için geri sayımı da kollarımda yaparak, 2013'e veda etti..
Huuu huu yaşasın çılgın yılbaşı gecesi

Siz gülüyorsunuz bana uyu diyorsunuz, haksızlık bu pozu :)

Bizde saatlerdir pış pışlamama rağmen uyumayan Saremi, daha fazla yormamak için 2014'ün ilk dakikalarında evin yolunu tutmak zorunda kaldık..
                             Gözlerimden uyku akıyor olabilir ama hayır uyumayacağım pozu..

İnatçılığı ile bir koç kızı olduğunu kanıtlayan Sarellam, yine de o uykusuna rağmen parti ortamına gayet iyi uyum sağladı ve eve gitmek için yola çıkar çıkmaz uykuya daldı:)
Bugün seni noel annen pış pışlayacak yavrum :)

Sonunda planladıklarımızın hiçbirini yapamasak da ve ne yaptığımızı çok anlamasak da birlikte ilk yılbaşımız çok güzeldi Sarellam :) Birlikte nicelerine..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyorumm