22 Eylül 2013 Pazar

Moda Parkı Sarellası ve Eski Oyunlarımız

Gezi'den önce içimizi kemiren keşkelerimiz, geziyle beraber, ne mutlu ki gerçeklerimiz olmaya başladı..Bu gruplardan birinin, çocuklar için düzenlediği ve eski sokak oyunlarını çocuklarla paylaşmayı, bu oyunları yeniden hayatımıza sokmayı hedefleyen etkinliği için, yakın arkadaşım Özge ve fıstığı Eylül'le Moda Parkındaydık..

anneler ve kızları :)

Biz Sarellam'la etkinliğe, abla abilerini izleme kontenjanından katıldık. Sarellam, misketleri, ip atlayanları, sek sek oyununu izledi, çok ama çok eğlendi..:)

Açıkçası benimde sek seke, ip atlayanlara içim gitti..Sare kucağımda olmasaydı, hepsini oynardım :)


Miniklik günlerimi hatırladım yeniden, sokakta zengin fakir sınıf gözetmeden, tertemiz duygularla sek sek oyununu tebeşirle yola çizip oynadığımız günleri..
                                                                        Moda Parkı 
Şimdi herşey o kadar steril, bütün çocuklar o kadar kendi gibilerle beraber, ellerinde ipadleriyle sokaklardan öyle uzaklar ki..
                                                               Parkta doğumgünü :)
Belki de ihtiyaçları sadece biraz gerçeklik ve samimiyet..İşte bunun için söz verdim kendime Sarellam büyüdüğünde ben ellerimle çizeceğim sokağımıza sek sek oyununu, çağıracağım kim varsa çevremizde.. Apartman görevlimiz Ali abinin çocukları da olsun ama..Giydirip eskiyen elbiselerini haydi sokakta çamura bulan öyle gel eve diyeceğim zevkle :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyorumm