8 Eylül 2013 Pazar

Sarenin Sanatla buluşması-İstanbul Modern Gezisi

Sare'nin görsel hafızasının gelişmesi, yeni deneyimler edinmesi için yaptığımız gezi programlarının perşembe günkü ayağı İstanbul Modern'di..

Sare'den öncede çok sevdiğim ve sık sık gittiğim İstanbul Modern'e bu kez kızımla gitmek, itiraf etmeliyim çok heyecanlı ve güzeldi..



Sareyle önce Kadıköy'e geldik, Karaköy-Kadıköy vapuru ile seyahatimiz başladı..Vapurda yine dışarda oturduk, bulutlara,martılara heyecanla baktık, yanımızdan geçen vapurların ne olduğunu anlamaya çalıştı, en çok Harem tarafındaki konteynerların olduğu yer ilgisini çekti, sanki yurtdışından gelen bir turist gibi ona her şeyi tanıtmaya çalıştım, o da bir Japon turist edasıyla dikkatle beni dinledi :)

İstanbul Modern'e geldiğimizde acıkmıştı, görevliler o kadar ilgiliydi ki, hemen emzirmek için bir yer ayarladılar ve Sare'nin karnını doyurdum..Ve sonra gezimiz başladı..

Tablolar, renkler, enstalasyonlar çok ilgisini çekti, hepsine kendi lisanında yorumlar yaptı, çok hoşuna gitti..

Balkondan İstanbul'u seyrettik..Fotoğraflar çekip eğlendik..

Gitmek isteyenler için; müzede bebek bakım odası yok ama engelliler wc'sinde bebeğin altını değiştirmek için açıp kapanan aletlerden var..ve emzirmek istediğinizi söylerseniz hemen yardımcı oluyorlar..Ayrıca isterseniz Quiny pusette veriyorlar müzede rahat gezebilmek için..

Biz binadan mutlu mesut ayrılırken, Karaköy'e varmadan Sare'cik çoktan uyuyakalmıştı bile..:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyorumm